torsdag den 19. januar 2012

Trojka!

Trojka vodka ... ja!

Landet var Tyskland. Det var det ... to gange - på én dag! Bil, bagsæde, en toughguy chauffør, cola og kun én CD! Det var lidt af en udfordring!
Vi hentede en Dennis, som hed Nicklas. Han fik forsædet! Først på halvvejen fandt vi ud af, at vi måtte ryge i bilen og så blev flasken klam. Vi sang "mest ondt," og "soulsister." Det var vildt! Vi burde meldes til x-factor (det er ikke en hentydning, for det er vi for seje til!) 
Vi ankom præcis kl. sent. Vi kunne ikke finde butikken, og da vi fandt butikken, kunne vi ikke finde vodkaen. Endnu en udfordring! To, på én dag. Vi spurgte en tysker med grimme tænder, om han vidste hvor de gemte vodkaen. Trojka vodkaen! Han svarede "Trojka vodka ... ja!"
Han hentede en flaske. Den forkerte flaske. Endnu en udfordring. Tre, på én dag! Vi spurgte en ny tysker ... en med knap så grimme tænder, og de tog os med ud i ... baglokalet! Vi fandt flasken. Den forkerte flaske, som så var den rigtige. Det var næsten en udfordring. Tre og en halv, på én dag! Så var flasken i hus! Nu skulle vi bare finde resten!
Vi prøvesmagte alt, hvad vi kunne komme i nærheden af. Mathilde væltede en flaske! En hel flaske! Endnu en udfordring. Fire og en halv, på én dag! Vi flygtede ... hen til de små blå. Vi tog ... to! Begge to! Ikke ligefrem en udfordring...
Vi købte chips! En hel pose chips! De smagte godt, det vidste vi bare! Vi gik ud af butikken og ind i bilen. Vi kørte hen til en ny butik! Den var lukket! Endnu en udfordring. Fem og en halv, på én dag!
Vi gik tilbage til bilen og satte os ... på bagsædet! Vildt! Vi lagde os ned og tændte en smøg. Begge to! Vi åbnede vores chips! De var lige så gode, som vi havde forudsagt! Synskhed!
Det var en mørk og stormfuld aften. På vejen hjem var vi ved at dø ... fire gange! Rødt lys betyder vist ikke stop mere. Living on the edge! Fire crimeriders, fire pakker smøger, vodka og chips. Turen gik til McD! Det smagte godt! Fede folk snakkede til os! Vi var ligeglade. Vi ville spise! McFlurry!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar